Růžičková kapusta s lanýži
Tefal
Recept od Tefal

Růžičková kapusta s lanýži

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 17 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    7 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 800 g Růžičková kapusta vařená pod tlakem

  • 4 pl. Olivový olej

  • 3 tenký plátek Jarní cibulky

  • 2 Limetka, šťáva a kůra

  • 4 pl. Pažitka nasekaná nadrobno

  • 2 pl. Pražené piniové oříšky

  • 3 pl. Sušené brusinky

  • 2 pl. Lanýžový olej

  • 40 g Čerstvě strouhaný parmazán

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /5

Připravte si ingredience. Pažitku nakrájejte najemno.

  • 4pl. Pažitka nasekaná nadrobno

Fáze 2 /5

Do nádoby nalijte olej. Přidejte růžičkovou kapustu, cibuli, citronovou kůru, sůl a pepř.

  • 800g Růžičková kapusta vařená pod tlakem
  • 4pl. Olivový olej
  • 3tenký plátek Jarní cibulky
  • 2 Limetka, šťáva a kůra
  • Sůl, pepř

Fáze 3 /5

Opékejte 4 minuty, poté přidejte citronovou šťávu a nechejte odpařit.

  • 2 Limetka, šťáva a kůra

Fáze 4 /5

Tlakové vaření.

Fáze 5 /5

Podávejte horké s lanýžovým olejem a zbytkem ingrediencí.

  • 2pl. Pražené piniové oříšky
  • 3pl. Sušené brusinky
  • 2pl. Lanýžový olej
  • 40g Čerstvě strouhaný parmazán