Růžičková kapusta Tandoori
- Celková doba 29 min
- 20 min
Příprava - 9 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
400 g Růžičková kapusta, umytá, bez vnějších listů
1 Bulharský nebo řecký jogurt
0.5 čl Tandoori koření
0.5 Cibule, oloupaná a jemně nakrájená
0.5 čl Čerstvý zázvor, oloupaný a nakrájený
1 Stroužky česneku
1 čl Rajčatový protlak
1 pl. Koriandr, omytý a jemně nasekaný
1 pl. Rostlinný olej
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
V hrnci rozehřejte olej.
Fáze 3 /6
Osmažte cibuli, česnek a zázvor. Přidejte koření a rajčatový protlak. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 4 /6
Přidejte jogurt. Promíchejte. Přidejte růžičkovou kapustu.
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Přidejte koriandr a podávejte s rýží basmati.