Polévka ze tří druhů fazolí - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Polévka ze tří druhů fazolí

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 15 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    5 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 100 g Zelené fazolky, omyté a na malé kousky

  • 100 g Vařené fazole haricot

  • 100 g Vařené fazole

  • 60 g Drobné těstoviny

  • 0.5 Cibule, oloupaná a jemně nasekaná

  • 100 g Uzená nebo neuzená slanina na kostičky

  • 20 Lístky čerstvé bazalky, omyté a jemně nasekané

  • 4 pl. Strouhaný parmazán (nebo jiný sýr).

  • 700 ml Zeleninový vývar (nebo voda)

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /6

Cibuli oloupejte a najemno nakrájejte.

Fáze 3 /6

Lístky čerstvé bazalky omyjte a najemno nakrájejte.

Fáze 4 /6

Do nádoby vložte všechny ingredience kromě parmazánu a bazalky. Jemně ochuťte kořením.

Fáze 5 /6

Doba vaření: 5 minut

Fáze 6 /6

Rozdělte do talířů. Ozdobte bazalkou a parmazánem.