Ovocná salsa se skořicovou tortillou
- Celková doba 21 min
- 15 min
Příprava - 6 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
4 os.
4 Pšeničné tortilly
10 g Máslo
2 pl. Moučkový cukr
2 pl. Skořice
125 g Jahody
125 g Maliny
125 g Borůvky
2 Kiwi
1 pl. Vanilkový extrakt
1 pl. Sirup z třtinového cukru
Lístky máty
Příslušenství
Základní grilovací deska
Příprava
Fáze 1 /8
Oloupejte kiwi. Nakrájejte je na malé kousky. Jahody omyjte a také nakrájejte na malé kousky.
Fáze 2 /8
Nakrájené jahody a kiwi dejte do mísy, pak přidejte borůvky a maliny.
Fáze 3 /8
Přidejte sirup z třtinového cukru a vanilku. Ovoce jemně promíchejte a poté mísu nechejte v lednici až do podávání.
Fáze 4 /8
Na pracovní plochu dejte 2 pšeničné tortilly. Rozpusťte máslo v mikrovlnné troubě a poté jej na tortilly štědře rozetřete. Pomocí jemného sítka posypte moučkovým cukrem. To samé udělejte se skořicí. Každou tortillu nakrájejte na 8 trojúhelníků.
Fáze 5 /8
Umístěte tortilly na standardní plech fritézy Easy Fry a poté nastavte program HRANOLKY na 180 °C na 6 minut. Zkontrolujte, zda jsou již hotové. Měly by být opečené lehce dozlatova. Při chladnutí ztvrdnou.
Fáze 6 /8
Položte je na servírovací tác a nechejte vychladnout.
Fáze 7 /8
Na každou tortillu opatrně umístěte ovocný salát.
Fáze 8 /8
Ozdobte lístkem máty a podávejte.