Na pivu dušená hovězí plec - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Na pivu dušená hovězí plec

Hodnocení 5 hvězdiček (průměr)

5/5 -

  • Celková doba 55 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    45 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 1 Hovězí plec

  • 1 Cibule

  • 1 pl. Hnědý (nebo bílý) cukr

  • 15 cl Tmavé pivo stout

  • 1 pl. Celozrnná hořčice

  • Sůl, pepř

  • 1 pl. Rostlinný olej

Příprava

Fáze 1 /7

Připravte si přísady.

  • 1 Hovězí plec
  • 1 Cibule
  • 1pl. Hnědý (nebo bílý) cukr
  • 15cl Tmavé pivo stout
  • 1pl. Celozrnná hořčice
  • Sůl, pepř
  • 1pl. Rostlinný olej

Fáze 2 /7

Nakrájejte cibuli na kostky.

  • 1 Cibule

Fáze 3 /7

Do hrnce nalijte olej.

  • 1pl. Rostlinný olej

Fáze 4 /7

Osmahněte hovězí na oleji.

  • 1 Hovězí plec

Fáze 5 /7

Přidejte ostatní přísady. Smíchejte.

  • 1 Cibule
  • 1pl. Hnědý (nebo bílý) cukr
  • 15cl Tmavé pivo stout
  • 1pl. Celozrnná hořčice
  • Sůl, pepř

Fáze 6 /7

Tlakové vaření.

Fáze 7 /7

Hotovo!