Na pivu dušená hovězí plec
- Celková doba 55 min
- 10 min
Příprava - 45 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
1 Hovězí plec
1 Cibule
1 pl. Hnědý (nebo bílý) cukr
15 cl Tmavé pivo stout
1 pl. Celozrnná hořčice
Sůl, pepř
1 pl. Rostlinný olej
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si přísady.
1 Hovězí plec 1 Cibule 1pl. Hnědý (nebo bílý) cukr 15cl Tmavé pivo stout 1pl. Celozrnná hořčice Sůl, pepř 1pl. Rostlinný olej
Fáze 2 /7
Nakrájejte cibuli na kostky.
1 Cibule
Fáze 3 /7
Do hrnce nalijte olej.
1pl. Rostlinný olej
Fáze 4 /7
Osmahněte hovězí na oleji.
1 Hovězí plec
Fáze 5 /7
Přidejte ostatní přísady. Smíchejte.
1 Cibule 1pl. Hnědý (nebo bílý) cukr 15cl Tmavé pivo stout 1pl. Celozrnná hořčice Sůl, pepř
Fáze 6 /7
Tlakové vaření.
Fáze 7 /7
Hotovo!