Marocký kuřecí tažín
- Celková doba 33 min
- 10 min
Příprava - 23 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
2 Kuřecí stehna
0.5 Cibule
1 Česnek
0.5 pl. Ras el hanout
15 cl Kuřecí vývar
200 g Cizrna, uvařená a scezená
0.5 kůra Kandovaná citronová kůra
0.5 dávka Šafrán
40 g olivy Kalamata
Koriandr
1 pl. Olivový olej
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Česnek nasekejte.
Fáze 3 /7
Nalijte olivový olej do hrnce.
Fáze 4 /7
Kuřecí kousky orestujte. Dejte stranou. Do hrnce dejte cibuli, česnek a ras el hanout a opékejte 3 minuty.
2 Kuřecí stehna 0.5 Cibule 1 Česnek 0.5pl. Ras el hanout
Fáze 5 /7
Vložte zpět kuře a zalijte vývarem. Přidejte cizrnu, citron, šafrán a olivy.
15cl Kuřecí vývar 200g Cizrna, uvařená a scezená 0.5kůra Kandovaná citronová kůra 0.5dávka Šafrán 40g olivy Kalamata
Fáze 6 /7
Tlakové vaření
Fáze 7 /7
Ozdobte koriandrem a podávejte.