Losos s růžičkovou kapustou
- Celková doba 50 min
- 10 min
Příprava - 40 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
4 plátek Čerstvé nebo rozmrazené filety z lososa
500 g Čerstvá růžičková kapusta
3 cl Olivový olej
3 cl Citrónová šťáva
3 strou. Česnek
1 pl. Dijonská hořčice
Sůl, pepř
1 čl Kuchyňský olej
Příslušenství
Gril Oddělovač
Příprava
Fáze 1 /6
Očistěte a vykostěte filety z lososa.
Fáze 2 /6
Očistěte a odkrojte konce růžičkové kapusty.
Fáze 3 /6
Do mísy dejte olivový olej, citronovou šťávu, česnek, hořčici, sůl a pepř a vše smíchejte, aby se na povrchu vytvořila tenká napěněná vrstva. Polovinu omáčky přidejte k růžičkové kapustě a zamíchejte velkou lžící. Zbytkem omáčky potřete lososa.
Fáze 4 /6
Klikněte na tlačítko Synchronizace a vyberte program RYBY pro P1 a ZELENINA pro P2.
Fáze 5 /6
Vložte grilovací mřížku do přístroje a položte na ni pečicí papír. Papír potřete olejem. Vložte do přístroje oddělovač. Na jednu stranu dejte polovinu růžičkové kapusty. Spusťte program. Při zaznění časovače přidejte lososa a pokračujte ve vaření.
Fáze 6 /6
Po skončení programu přendejte lososa a růžičkovou kapustu na talíř a postup opakujte s druhou dávkou.