Krevety s medem, omáčkou sriracha a smaženou rýží
- Celková doba 30 min
- 15 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
4 os.
1 Vejce
85 g Med
50 g Majonéza
2 čl Sriracha
1 pl. Sójová omáčka
60 g Mouka
400 g Vařená rýže
450 g Krevety
200 g Mražená zelenina (mrkev, brokolice, kukuřice)
1 pl. Olivový olej
7 cl Sójová omáčka
Sůl, pepř
1 pl. Olej
2 Vejce
Příprava
Fáze 1 /8
V míse smíchejte med, majonézu, omáčku sriracha a sójovou omáčku. Dejte stranou. V hluboké míse rozšlehejte vejce. Do dalšího hlubokého talíře dejte mouku. Krevety namočte do vejce a poté do mouky.
Fáze 2 /8
V míse smíchejte uvařenou rýži se zeleninou, sójovou omáčkou a olejem. Přidejte vejce a znovu zamíchejte.
Fáze 3 /8
Zapněte nádobu č. 1. Na grilovací desku v nádobě č. 1 dejte krevety a pořádně je přitlačte. Potřete olivovým olejem.
Fáze 4 /8
Zapněte nádobu č. 2. Z nádoby č. 2 vyjměte desku a do nádoby dejte rýži.
Fáze 5 /8
Stiskněte tlačítko SYNC, aby byla příprava v obou nádobách dokončena ve stejnou dobu. Stiskněte tlačítko START, abyste zahájili přípravu v obou nádobách.
Fáze 6 /8
V polovině pečení košík prohoďte, aby se smažená rýže promíchala.
Fáze 7 /8
Zkontrolujte, zda je rýže dobře uvařená. V případě potřeby pečte ještě několik minut.
Fáze 8 /8
Krevety podávejte s rýží. Zkuste je ochutnat s pálivou omáčkou.