Klobásové rougail - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Klobásové rougail

Hodnocení 5 hvězdiček (průměr)

5 /5 -

  • Celková doba 12 min
  • Příprava
    8 min
  • Vaření
    4 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 900 g Klobásy (Morteau ou Montbéliard) na plátky

  • 15 g Nasekaný zázvor

  • 3 pl. Olivový olej

  • 3 Cibule, oloupaná a na tenké plátky

  • 600 g Nakrájená rajčata

  • 1.5 čl Mletý kajenský pepř

  • 3 sní. Snítka tymiánu

  • 1.5 čl Kurkuma

  • 150 ml Voda

Příprava

Fáze 1 /7

Připravte si ingredience.

  • 900g Klobásy (Morteau ou Montbéliard) na plátky
  • 15g Nasekaný zázvor
  • 3pl. Olivový olej
  • 3 Cibule, oloupaná a na tenké plátky
  • 600g Nakrájená rajčata
  • 1.5čl Mletý kajenský pepř
  • 3sní. Snítka tymiánu
  • 1.5čl Kurkuma
  • 150ml Voda

Fáze 2 /7

Nasekejte cibuli.

  • 3 Cibule, oloupaná a na tenké plátky

Fáze 3 /7

Do nádoby nalijte olej.

  • 3pl. Olivový olej

Fáze 4 /7

Cibuli chvilku restujte.

  • 3 Cibule, oloupaná a na tenké plátky

Fáze 5 /7

Přidejte klobásy, zázvor, rajčata s tymiánem, kurkumu, chilli papričku a vodu.

  • 900g Klobásy (Morteau ou Montbéliard) na plátky
  • 15g Nasekaný zázvor
  • 600g Nakrájená rajčata
  • 1.5čl Mletý kajenský pepř
  • 3sní. Snítka tymiánu
  • 1.5čl Kurkuma
  • 150ml Voda

Fáze 6 /7

Doba vaření: 4 minuty

Fáze 7 /7

Klobásové rougail podávejte s rýží.