Kantonská rýže s čočkou
- Celková doba 30 min
- 15 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
300 g Sušená zelená čočka
75 g Mražený hrášek
75 g Mrkev
3 Salát nebo jarní cibulky
3 Vegetariánské klobásy
3 Vejce
3 pl. Sójová omáčka
3 pl. Sezamový (nebo olivový) olej
900 ml Voda
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
300g Sušená zelená čočka 75g Mražený hrášek 75g Mrkev 3 Salát nebo jarní cibulky 3 Vegetariánské klobásy 3 Vejce 3pl. Sójová omáčka 3pl. Sezamový (nebo olivový) olej 900ml Voda
Fáze 2 /6
Do hrnce nalijte olej.
3pl. Sezamový (nebo olivový) olej
Fáze 3 /6
Vyklepněte vejce do hrnce. Pečte jako omeletu. Vyjměte křepelku z hrnce.
3 Vejce
Fáze 4 /6
Přidejte ostatní přísady kromě sójové omáčky.
300g Sušená zelená čočka 75g Mražený hrášek 75g Mrkev 3 Salát nebo jarní cibulky 3 Vegetariánské klobásy 900ml Voda
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
V případě potřeby slijte vodu. Přidejte omáčku a nakrájenou omeletu.
3pl. Sójová omáčka