Jehněčí po lesnicku - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Jehněčí po lesnicku

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 29 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    14 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 1.2 kg Jehněčí plec na 30/40g kostky zaprášené moukou

  • 2 Cibule, oloupaná a nasekaná

  • 300 g Ostrouhaná mrkev, nasekaná na proužky

  • 600 g Žampiony, lišky, hříbky, omyté

  • 1 Svazek bylinek

  • 3 Oloupaný stroužek česneku, bez klíčku a nasekaný

  • 600 g Brambory, oškrábané, na velké kousky

  • 3 pl. Rostlinný olej

  • Sůl a pepř

  • 200 ml Voda

Příprava

Fáze 1 /8

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /8

Nasekejte cibuli.

Fáze 3 /8

Odstraňte z česneku klíčky.

Fáze 4 /8

Do nádoby nalijte olej.

Fáze 5 /8

Kostičky masa osmahněte (v případě potřeby v dávkách). Maso vyjměte. Osmažte houby.

Fáze 6 /8

Přidejte vodu, maso a ostatní přísady až po brambory. Přidejte koření.

Fáze 7 /8

Doba vaření: 14 minut

Fáze 8 /8

Podávejte!