Jehněčí po lesnicku
- Celková doba 29 min
- 15 min
Příprava - 14 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
1.2 kg Jehněčí plec na 30/40g kostky zaprášené moukou
2 Cibule, oloupaná a nasekaná
300 g Ostrouhaná mrkev, nasekaná na proužky
600 g Žampiony, lišky, hříbky, omyté
1 Svazek bylinek
3 Oloupaný stroužek česneku, bez klíčku a nasekaný
600 g Brambory, oškrábané, na velké kousky
3 pl. Rostlinný olej
Sůl a pepř
200 ml Voda
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Nasekejte cibuli.
Fáze 3 /8
Odstraňte z česneku klíčky.
Fáze 4 /8
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 5 /8
Kostičky masa osmahněte (v případě potřeby v dávkách). Maso vyjměte. Osmažte houby.
Fáze 6 /8
Přidejte vodu, maso a ostatní přísady až po brambory. Přidejte koření.
Fáze 7 /8
Doba vaření: 14 minut
Fáze 8 /8
Podávejte!