Jehněčí karé po provensálsku
- Celková doba 20 min
- 0 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
12 ks Jehněčí karé, na plátky (viz tip)
2 pl. Olivový olej
1 kůra Citrón
1 strou. Česnek
1 pl. Provensálské bylinky
1 pl. Nasekaná čerstvá petrželka
Sůl
Pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Oloupejte a rozmačkejte stroužek česneku. Smíchejte s provensálskými bylinkami, nasekanou petrželkou, strouhanou citrónovou kůrou, olivovým olejem, solí a pepřem.
Fáze 2 /6
Směsí obalte jehněčí karé.
Fáze 3 /6
Zapněte gril. Zvolte program VEPŘOVÉ a stiskněte tlačítko OK.
Fáze 4 /6
Po předehřátí přístroje položte jehněčí karé na gril a gril přiklopte.
Fáze 5 /6
Grilujte podle pokynů na displeji podle chuti: krvavé (žluté), středně propečené (oranžové) nebo dobře propečené (červené).
Fáze 6 /6
Jehněčí karé dejte na talíře a podávejte s rajčaty po provensálsku.