Jehněčí po lesnicku
- Celková doba 29 min
- 15 minPříprava 
- 14 minVaření 
- 0 minChlazení 
Přísady
6 os.
- 1.2 kg Jehněčí plec na 30/40 g kostky zaprášené moukou 
- 2 Cibule, oloupaná a nasekaná 
- 300 g Ostrouhaná mrkev, nasekaná na proužky 
- 600 g Žampiony, lišky, hříbky, omyté 
- 1 svazek Svazek bylinek 
- 3 strou. Oloupaný stroužek česneku, bez klíčku a nasekaný 
- 600 g Brambory, oškrábané, na velké kousky 
- 3 pl. Rostlinný olej 
- Sůl a pepř 
- 200 ml Voda 
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Nasekejte cibuli.
Fáze 3 /8
Odstraňte z česneku klíčky.
Fáze 4 /8
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 5 /8
Kostičky masa osmahněte (v případě potřeby v dávkách). Maso vyjměte. Osmažte houby.
Fáze 6 /8
Přidejte vodu, maso a ostatní přísady až po brambory. Přidejte koření.
Fáze 7 /8
Doba vaření: 14 minut
Fáze 8 /8
Podávejte!

