Italské vepřové ragú - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Italské vepřové ragú

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 35 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    20 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 2 strou. Česnek

  • 1 pl. Olivový olej

  • 350 g Vepřová panenka

  • 0.5 Nakrájená cibule

  • 1 kostka Mrkev

  • 0.5 kostka Stonek celeru

  • 250 g Rajčatový protlak

  • 1 pl. Rajčatová pasta

  • 1 kostka Hovězí vývar

  • 2 pl. Italské koření

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si ingredience. Česnek nasekejte.

  • 2strou. Česnek

Fáze 2 /6

Do nádoby nalijte olivový olej.

  • 1pl. Olivový olej

Fáze 3 /6

Opečte maso ze všech stran. Přidejte cibuli a česnek. Opékejte po dobu 4 minut.

  • 2strou. Česnek
  • 350g Vepřová panenka
  • 0.5 Nakrájená cibule

Fáze 4 /6

Přidejte zbývající ingredience. Dochuťte solí a pepřem.

  • 2strou. Česnek
  • 1pl. Olivový olej
  • 350g Vepřová panenka
  • 0.5 Nakrájená cibule
  • 1kostka Mrkev
  • 0.5kostka Stonek celeru
  • 250g Rajčatový protlak
  • 1pl. Rajčatová pasta
  • 1kostka Hovězí vývar
  • 2pl. Italské koření
  • Sůl, pepř

Fáze 5 /6

Tlakové vaření

Fáze 6 /6

Podávejte s bramborovou kaší.