Italské vepřové ragú
- Celková doba 35 min
- 15 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
2 strou. Česnek
1 pl. Olivový olej
350 g Vepřová panenka
0.5 Nakrájená cibule
1 kostka Mrkev
0.5 kostka Stonek celeru
250 g Rajčatový protlak
1 pl. Rajčatová pasta
1 kostka Hovězí vývar
2 pl. Italské koření
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience. Česnek nasekejte.
Fáze 2 /6
Do nádoby nalijte olivový olej.
Fáze 3 /6
Opečte maso ze všech stran. Přidejte cibuli a česnek. Opékejte po dobu 4 minut.
Fáze 4 /6
Přidejte zbývající ingredience. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 5 /6
Tlakové vaření
Fáze 6 /6
Podávejte s bramborovou kaší.