Indické lassi s mangem, banánem a mátou
- Celková doba 6 min
- 5 min
Příprava - 1 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
2 os.
30 g Kostky ledu
5 cl Mléko
1 Limetka
60 g Mango
60 g Banán
80 g Bílý jogurt
5 list Lístky čerstvé máty
1 pl. Tekutý med
Příslušenství
Cestovní láhev 400 ml Cestovní láhev 700 ml
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience. Vymačkejte limetky.
Fáze 2 /5
Všechny ingredience, počínaje kostkami ledu a mlékem, dejte do přístroje.
Fáze 3 /5
Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!
Fáze 4 /5
Podle chuti upravte množství medu. Chcete-li lassi řidší, přidejte trochu mléka. Pro hustší lassi použijte mražené ovoce nebo přidejte trochu avokáda či banánu.
Fáze 5 /5
Rozdělte do skleniček a ihned podávejte.