Želé s papájou a mangem
- Celková doba 25 min
- 20 min
Příprava - 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
360 g Mango, nakrájené na kostičky
300 g Papája, nakrájená na kostičky
450 g Cukr
3 g Agar-agar
150 ml Voda
1 Bio citron
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
360g Mango, nakrájené na kostičky 300g Papája, nakrájená na kostičky 450g Cukr 3g Agar-agar 150ml Voda 1 Bio citron
Fáze 2 /5
Smíchejte agar-agar se 2 lžícemi cukru. Tuto směs a 50 ml vody dejte do hrnce. Přiveďte k varu.
450g Cukr 3g Agar-agar
Fáze 3 /5
Přidejte zbytek cukru, zbytek vody a ovoce. Vymačkejte citronovou šťávu.
360g Mango, nakrájené na kostičky 300g Papája, nakrájená na kostičky 450g Cukr 150ml Voda 1 Bio citron
Fáze 4 /5
Tlakové vaření.
Fáze 5 /5
Rozmixujte. Nalijte do sterilizované sklenice. Utěsněte víčkem.