Hovězí plec s omáčkou chimichurri
- Celková doba 27 min
- 20 min
Příprava - 7 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
400 g Hovězí plec
4 cl Olivový olej
13 g Petržel
1 strou. Čerstvý česnek
0.25 Červená cibule
1 čl Oregáno (nebo provensálské byliny)
1 čl Sušené papriky (nebo rajčata)
1 pl. Červený vinný ocet
0.25 čl Cukr
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
400g Hovězí plec 4cl Olivový olej 13g Petržel 1strou. Čerstvý česnek 0.25 Červená cibule 1čl Oregáno (nebo provensálské byliny) 1čl Sušené papriky (nebo rajčata) 1pl. Červený vinný ocet 0.25čl Cukr Sůl, pepř
Fáze 2 /6
V míse smíchejte olej se všemi ostatními přísadami (kromě hovězí plece). Plec osolte.
4cl Olivový olej 13g Petržel 1strou. Čerstvý česnek 0.25 Červená cibule 1čl Oregáno (nebo provensálské byliny) 1čl Sušené papriky (nebo rajčata) 1pl. Červený vinný ocet 0.25čl Cukr Sůl, pepř
Fáze 3 /6
Do hrnce nalijte trochu oleje. Opečte plec 2 minuty z obou stran.
400g Hovězí plec
Fáze 4 /6
Přidejte 70 ml vody.
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Hrnec neotvírejte a nechte v něm plec stát dalších 7 minut. Podávejte s omáčkou.
400g Hovězí plec