Hovězí maso v koprové omáčce - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Hovězí maso v koprové omáčce

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 25 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    10 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 300 g Hovězí

  • 50 g Cibule

  • 2 lžíce Hladká mouka

  • 1 lžíce Máslo

  • 100 ml Smetany

  • 0.5 sva. Kopr

  • 1 ks Citrón

  • 2 lžíce Cukr

  • 1 špet. Sůl

  • 2 ks Bobkový list

  • 3 ks Nové koření

  • 4 ks Pepř

  • 750 ml Voda

Příprava

Fáze 1 /5

Připravte si suroviny: maso nakrájejte na větší kostky, cibuli nakrájejte na čtvrtky. Připravte si vývar s kořením, cibulí a vodou.

Fáze 2 /5

Orestujte máslo s moukou.

Fáze 3 /5

Přidejte vývar i s masem.

Fáze 4 /5

Vařte 10 minut.

Fáze 5 /5

Vyjměte cibuli a koření. Dochuťte solí, cukrem a cit. šťávou. Přidejte nasekaný kopr a smetanu. Podávejte s bramborem.