Hovězí maso s čočkou a citronem
- Celková doba 1 hod.
- 30 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
900 g Hovězí maso k dušení, na kostky (např. plec nebo maso na nudličky)
300 g Žlutá čočka (namočená v horké vodě po dobu 30 minut)
3 Cibule, oloupaná a na tenké plátky
3 pl. Rajčatové pyré
1.5 Krystalizovaný citron (bez dužiny a kůry, na tenké plátky)
1 čl Kurkuma
1.5 čl Mletá skořice
6 Sušené bobkové listy
650 ml Voda
2 pl. Rostlinný olej
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 3 /6
Přidejte cibuli a restujte, dokud nezesklovatí. Přidejte koření. Míchejte a vařte 1 minutu.
Fáze 4 /6
Přidejte ostatní ingredience. Osolte a opepřete. Dobře zamíchejte.
Fáze 5 /6
Doba vaření: 30 minut
Fáze 6 /6
Podávejte.