Hovězí maso s čočkou a citronem - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Hovězí maso s čočkou a citronem

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 1 hod.
  • Příprava
    30 min
  • Vaření
    30 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 900 g Hovězí maso k dušení, na kostky (např. plec nebo maso na nudličky)

  • 300 g Žlutá čočka (namočená v horké vodě po dobu 30 minut)

  • 3 Cibule, oloupaná a na tenké plátky

  • 3 pl. Rajčatové pyré

  • 1.5 Krystalizovaný citron (bez dužiny a kůry, na tenké plátky)

  • 1 čl Kurkuma

  • 1.5 čl Mletá skořice

  • 6 Sušené bobkové listy

  • 650 ml Voda

  • 2 pl. Rostlinný olej

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /6

Do nádoby nalijte olej.

Fáze 3 /6

Přidejte cibuli a restujte, dokud nezesklovatí. Přidejte koření. Míchejte a vařte 1 minutu.

Fáze 4 /6

Přidejte ostatní ingredience. Osolte a opepřete. Dobře zamíchejte.

Fáze 5 /6

Doba vaření: 30 minut

Fáze 6 /6

Podávejte.