Grilované kuřecí paličky, růžičková kapusta s bylinkami, pečené brambory, omáčka z červené papriky
- Celková doba 55 min
- 15 min
Příprava - 40 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
150 g Kuřecí paličky
50 g Růžičková kapusta
100 g Brambory
50 g Červená paprika
0.2 dl Smetana
10 g Tymián
Olej
Sůl
Pepř
Červená paprika sladká
Příprava
Fáze 1 /4
Stehna: Kuřecí stehna očistíme od kosti, abychom neměli kůži na nožicce. Potřeme je marinádou, kterou si připravíme z oleje, červené sladké papriky, soli a pepře. Dáme péct do Easy Fry Grill & Steam na program kuře.
Fáze 2 /4
Růžičková kapusta: Růžičkovou kapustu si očistíme a vložíme do EFGS na program Steam na 25 minut a v průběhu vaření přidáme tymián.
Fáze 3 /4
Brambory: Brambory ve šlupce pečeme na programu Gril cca 15 minut.
Fáze 4 /4
Omáčka z červené papriky: Papriky si upečeme v EFOG. Po upečení oloupeme a rozmixujemem spolu se smetanou. Dochutíme solí a pepřem.