Grilovaná ryba se zelenými fazolkami a rajčaty
- Celková doba 22 min
- 15 min
Příprava - 7 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
250 g Zelené fazolky
400 g Cherry rajčata
5 cl Voda
250 g Treska
2 pl. Olivový olej
1 čl Italské koření
0.5 čl Sušený česnek
Sůl a pepř
Příslušenství
Fritovací koš
Příprava
Fáze 1 /10
Připravte si ingredience
Fáze 2 /10
Do nádoby vložte zelené fazolky, rajčata a vodu. Osolte a opepřete. Dobře promíchejte.
Fáze 3 /10
Vložte fritovací koš.
Fáze 4 /10
Tresku ochuťte olivovým olejem, česnekem, kořením, solí a pepřem.
Fáze 5 /10
Umístěte tresku do koše.
Fáze 6 /10
Nasaďte tlakové víko.
Fáze 7 /10
Tlakové vaření.
Fáze 8 /10
Odstraňte tlakové víko.
Fáze 9 /10
Manuální režim horkovzdušného fritování.
Fáze 10 /10
Podávejte.