Dušený králík s chorizem
- Celková doba 45 min
- 15 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
6 Králičí stehýnka, v kloubu rozpůlená
6 Plátky vepřového bůčku o tloušťce 1 cm
90 g Jemné nebo pikantní chorizo, nakrájené na plátky
1.5 Cibule, oloupaná a nakrájená na čtvrtky
450 g Vařená cizrna
6 Mrkev, oloupaná a nakrájená na kousky
450 g Rajčata, umytá a nakrájená na kousky
3 Stroužek česneku, oloupaný a nakrájený
6 Bobkové listy
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /9
Připravte si ingredience.
6 Králičí stehýnka, v kloubu rozpůlená 6 Plátky vepřového bůčku o tloušťce 1 cm 90g Jemné nebo pikantní chorizo, nakrájené na plátky 1.5 Cibule, oloupaná a nakrájená na čtvrtky 450g Vařená cizrna 6 Mrkev, oloupaná a nakrájená na kousky 450g Rajčata, umytá a nakrájená na kousky 3 Stroužek česneku, oloupaný a nakrájený 6 Bobkové listy Sůl a pepř
Fáze 2 /9
Oloupejte a nakrájejte mrkev na kousky.
6 Mrkev, oloupaná a nakrájená na kousky
Fáze 3 /9
Oloupejte a nakrájejte cibuli na čtvrtky.
1.5 Cibule, oloupaná a nakrájená na čtvrtky
Fáze 4 /9
Česnek oloupejte a nasekejte.
3 Stroužek česneku, oloupaný a nakrájený
Fáze 5 /9
Vložte vepřové maso do hrnce.
6 Plátky vepřového bůčku o tloušťce 1 cm
Fáze 6 /9
Opečte vepřové a poté přidejte chorizo. Přidejte zeleninu.
90g Jemné nebo pikantní chorizo, nakrájené na plátky 1.5 Cibule, oloupaná a nakrájená na čtvrtky 450g Vařená cizrna 6 Mrkev, oloupaná a nakrájená na kousky 450g Rajčata, umytá a nakrájená na kousky 3 Stroužek česneku, oloupaný a nakrájený
Fáze 7 /9
Nahoru položte králičí stehna. Dochuťte solí a pepřem. Přidejte bobkový list a zalijte vodou tak, aby se hrnec naplnil do poloviny.
6 Králičí stehýnka, v kloubu rozpůlená 6 Bobkové listy Sůl a pepř
Fáze 8 /9
Tlakové vaření.
Fáze 9 /9
Dobrou chuť!