Dušené hovězí maso s rebarborou
- Celková doba 45 min
- 15 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
600 g Falešná svíčková
2 Cibule
300 g Mražená rebarbora
2 Šafrán
2 čl Rajčatový protlak
1 čl Kurkuma
2 čl Med
20 cl Voda
20 Čerstvé lístky máty
2 pl. Rostlinný olej
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
600g Falešná svíčková 2 Cibule 300g Mražená rebarbora 2 Šafrán 2čl Rajčatový protlak 1čl Kurkuma 2čl Med 20cl Voda 20 Čerstvé lístky máty 2pl. Rostlinný olej
Fáze 2 /6
Nalijte olej do hrnce.
2pl. Rostlinný olej
Fáze 3 /6
Vařte cibuli a šafrán, dokud cibule není dosklovata. Přidejte rajčatový protlak a kurkumu.
2 Cibule 2 Šafrán 2čl Rajčatový protlak 1čl Kurkuma
Fáze 4 /6
Přidejte ostatní ingredience kromě máty. Dochuťte solí a pepřem.
600g Falešná svíčková 300g Mražená rebarbora 2čl Med 20cl Voda
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Ozdobte čerstvou mátou a podávejte s rýží.
20 Čerstvé lístky máty