Dušené hovězí maso s rebarborou - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Dušené hovězí maso s rebarborou

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 45 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    30 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 600 g Falešná svíčková

  • 2 Cibule

  • 300 g Mražená rebarbora

  • 2 Šafrán

  • 2 čl Rajčatový protlak

  • 1 čl Kurkuma

  • 2 čl Med

  • 20 cl Voda

  • 20 Čerstvé lístky máty

  • 2 pl. Rostlinný olej

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si ingredience.

  • 600g Falešná svíčková
  • 2 Cibule
  • 300g Mražená rebarbora
  • 2 Šafrán
  • 2čl Rajčatový protlak
  • 1čl Kurkuma
  • 2čl Med
  • 20cl Voda
  • 20 Čerstvé lístky máty
  • 2pl. Rostlinný olej

Fáze 2 /6

Nalijte olej do hrnce.

  • 2pl. Rostlinný olej

Fáze 3 /6

Vařte cibuli a šafrán, dokud cibule není dosklovata. Přidejte rajčatový protlak a kurkumu.

  • 2 Cibule
  • 2 Šafrán
  • 2čl Rajčatový protlak
  • 1čl Kurkuma

Fáze 4 /6

Přidejte ostatní ingredience kromě máty. Dochuťte solí a pepřem.

  • 600g Falešná svíčková
  • 300g Mražená rebarbora
  • 2čl Med
  • 20cl Voda

Fáze 5 /6

Tlakové vaření.

Fáze 6 /6

Ozdobte čerstvou mátou a podávejte s rýží.

  • 20 Čerstvé lístky máty