Dhál z tresky a čočky
- Celková doba 20 min
- 15 min
Příprava - 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
1 pl. Rostlinný olej
2 Treska
50 g Cibule
250 g Čočka
70 g Rajčatový protlak
13 cl Kokosové mléko
Sůl a pepř
1 čl Kmín
0.5 čl Kurkuma
1 pl. Koriandr
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Nakrájejte cibuli.
Fáze 3 /8
Koriandr jemně nasekejte.
Fáze 4 /8
Do pánve nalijte olej.
Fáze 5 /8
Filety z tresky pomalu osmahněte. Vyjměte rybu z nádoby.
Fáze 6 /8
Přidejte zbývající ingredience kromě koriandru a promíchejte. Na zeleninu položte rybu.
Fáze 7 /8
Tlakové vaření.
Fáze 8 /8
Ozdobte koriandrem. Podávejte s rýží basmati.