Cheeseburgery s uzeným vepřovým bůčkem
- Celková doba 28 min
- 20 min
Příprava - 8 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
8 os.
Sůl, pepř
8 Řízky z mletého masa
1 Salát Little Gem
2 Rajčata
12 g Majonéza
12 g Kečup
8 Hamburgerové bulky
16 plá. Plátky čedaru
16 plá. Na jemné plátky nakrájená uzená slanina
Příprava
Fáze 1 /2
Burgery osolte a opepřete. Ze salátu Little Gem otrhejte listy. Opláchněte a nakrájejte rajčata a poté smíchejte obě omáčky. Bulky rozkrojte na polovinu a vnitřní stranu potřete omáčkou. Zeleninu položte na spodní polovinu bulky.
Fáze 2 /2
Vložte grilovací mřížku do přístroje a předehřejte ji v programu GRILL po dobu 15 minut při teplotě 200 °C. Po předehřátí položte 4 burgery na gril a grilujte je po dobu 2 minut. Poté je otočte a navrch položte sýr. Na grilovací mřížku kolem burgerů položte 8 plátků bůčku. Pečte další 2 minuty. Postup opakujte se zbývajícími burgery. Poté na burgery položte další přísady.