Burger s trhaným vepřovým
- Celková doba 12 hod. 25 min
- 25 min
Příprava - 12 hod.
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
1.5 pl. Hnědý cukr
1.5 pl. Mletý kmín
1.5 pl. Česnekový prášek
1.5 pl. Cibulový prášek
1.5 pl. Mletá uzená paprika
1.5 čl Mletý kajenský pepř
900 g Vepřová plec
75 cl Světlý ležák
7.5 cl Jablečný ocet
7.5 cl Sójová omáčka
4.5 pl. Tekutý med
3 pl. Kukuřičná mouka
6 Burgerové housky rozpůlené a opečené
1.5 sáček Směs syrové zeleniny
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Smíchejte cukr a koření dohromady. Touto směsí maso okořeníme.
Fáze 3 /8
Do mísy přidejte med, tekutiny a kukuřičnou mouku. Smažte, dokud nepřijde k varu.
Fáze 4 /8
Přidejte maso.
Fáze 5 /8
Pomalé vaření při vysoké teplotě.
Fáze 6 /8
Maso vyjměte a nakrájejte. Přidejte omáčku.
Fáze 7 /8
Roztáhněte vlákna vidličkou. Maso by mělo být ještě trochu horké, aby se pořádně roztáhlo.
Fáze 8 /8
Naplňte své hamburgery trhaným masem a syrovou zeleninou. Podávejte s batátovými hranolky ochucenými uzenou paprikou. Burgery podávejte s barbecue omáčkou.