Chřestový krém s mascarpone
- Celková doba 20 min
- 15 min
Příprava - 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
20 ston. Stonky zeleného chřestu, o průměru 1,5-2,2 cm, omyté a oloupané
2 Šalotka, oloupaná a nakrájená na kousky
2 Brambora, oloupaná a nakrájená na kostičky
500 ml Zeleninový vývar (nebo voda)
100 g Mascarpone
2 pl. Černé olivy bez pecek, najemno nakrájené
2 plá. Bresaola, nakrájené na tenké proužky
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
Fáze 2 /6
Oloupejte brambory a nakrájejte je na kostičky.
Fáze 3 /6
Odkrojte 4-5 cm spodních okrajů chřestu. Nakrájejte chřest na kousky.
Fáze 4 /6
Vložte kousky chřestu, šalotky, brambory, vývar a mascarpone do hrnce.
Fáze 5 /6
Doba vaření: 5 min
Fáze 6 /6
Rozmixujte a dochuťte. Podávejte ozdobené olivami a šunkou.