Bruschetta s fazolemi a kozím sýrem
- Celková doba 45 min
- 20 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
140 g Fazole haricot (12 hodin namočené)
4 Velké plátky chleba, opečené
4 Stroužky česneku, oloupané
1 Cibule, oloupané a na tenké plátky
1 Svazek bylinek
4 pl. Hladkolistá petržel, omytá a nasekaná
1 Váleček kozího sýru, na plátky
4 pl. Olivový olej
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience
Fáze 2 /6
Chleba zlehka potřete olejem a česnekem. Odložte stranou. V nádobě rozpalte olej.
Fáze 3 /6
Přidejte cibuli a osmahněte ji.
Fáze 4 /6
Přidejte fazole, svazek bylinek, petržel a sůl a pepř.
Fáze 5 /6
Doba vaření: 25 minut
Fáze 6 /6
Nechejte odkapat. Rozmačkejte na toast. Přidejte kozí sýr a opečte.