Broskve s pistáciemi
- Celková doba 17 min
- 10 min
Příprava - 7 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
6 Žluté broskve, omyté a nakrájené na poloviny
60 g Vyloupané pistácie, opražené a nasekané
60 g Hnědý cukr
45 g Lehce osolené měkké máslo
1 Žloutek
20 cl Voda
10 cl Agávový sirup
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
6 Žluté broskve, omyté a nakrájené na poloviny 60g Vyloupané pistácie, opražené a nasekané 60g Hnědý cukr 45g Lehce osolené měkké máslo 1 Žloutek 20cl Voda 10cl Agávový sirup
Fáze 2 /5
Smíchejte máslo, hnědý cukr, vejce a pistácie. Směs rozdělte do středů broskví.
6 Žluté broskve, omyté a nakrájené na poloviny 60g Vyloupané pistácie, opražené a nasekané 60g Hnědý cukr 45g Lehce osolené měkké máslo 1 Žloutek
Fáze 3 /5
Nalijte vodu a agávový sirup do hrnce. Vložte broskve do parního koše a koš do hrnce.
6 Žluté broskve, omyté a nakrájené na poloviny 20cl Voda 10cl Agávový sirup
Fáze 4 /5
Tlakové vaření.
Fáze 5 /5
Před konzumací nechte vychladnout. Podávejte se sirupem.