Bo bun
- Celková doba 20 min
- 5 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
400 g Jemně mleté hovězí maso
160 g Rýžové nudle
4 Cibule
2 pl. Sladká sójová omáčka
6 Salát batavia
100 g Fazolové klíčky
3 pl. Omáčka nems
24 Lístky čerstvé máty
4 Jarní závitky
6 pl. Slunečnicový olej
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
400g Jemně mleté hovězí maso 160g Rýžové nudle 4 Cibule 2pl. Sladká sójová omáčka 6 Salát batavia 100g Fazolové klíčky 3pl. Omáčka nems 24 Lístky čerstvé máty 4 Jarní závitky 6pl. Slunečnicový olej
Fáze 2 /6
Nakrájejte cibuli.
4 Cibule
Fáze 3 /6
Naložte hovězí maso do sójové omáčky. Na 4 minuty namočte vlasové nudle do horké vody. Do hrnce nalijte olej.
400g Jemně mleté hovězí maso 160g Rýžové nudle 2pl. Sladká sójová omáčka 6pl. Slunečnicový olej
Fáze 4 /6
Osmažte jarní závitky. Vyjměte je. Osmažte cibuli a hovězí maso. Vyjměte je. Zalijte 70 ml vody. Uvařte vlasové nudle.
400g Jemně mleté hovězí maso 160g Rýžové nudle 4 Cibule 4 Jarní závitky
Fáze 5 /6
Přidejte hovězí maso a cibuli.
400g Jemně mleté hovězí maso 4 Cibule
Fáze 6 /6
Podávejte se salátem, mátou, sójovými klíčky a s nakrájenými jarními závitky. Přidejte omáčku.
2pl. Sladká sójová omáčka 6 Salát batavia 3pl. Omáčka nems 24 Lístky čerstvé máty 4 Jarní závitky