Japonské krevety v těstíčku
- Celková doba 37 min
- 25 min
Příprava - 12 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (17)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavě šedá EY9428E0 Easy Fry Dual XXL horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Precision EY505815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
1 Vejce
10 cl Voda
70 g Hladká mouka
35 g Kukuřičný škrob
1.5 čl Kypřicí prášek do pečiva
1 pl. Olivový olej
Sůl, pepř
16 Velké syrové krevety
80 g Panko strouhanka
100 g Majonéza
12 g Sriracha omáčka
0.5 čl Sušený česnek
Příprava
Fáze 1 /6
V nádobě smíchejte žloutek s vodou. Přidejte mouku, kukuřičný škrob a kypřící prášek do pečiva a dobře vyšlehejte. Odložte do lednice.
Fáze 2 /6
Krevety oloupejte, ale ponechte ocásky.
Fáze 3 /6
Do hluboké mísy nasypte strouhanku, sůl a pepř. Krevety namáčejte do těstíčka na tempuru, poté do strouhanky a vložte je do spotřebiče s deskou. Zahajte proces pečení.
Fáze 4 /6
V polovině vaření krevety obraťte, dokud nejsou rovnoměrně zbarvené.
Fáze 5 /6
Mezitím si připravte omáčku. V misce smíchejte majonézu, omáčku sriracha a česnek.
Fáze 6 /6
Jakmile jsou krevety uvařené, ihned je podávejte.