Treska na kari a kurkumě
- Celková doba 1 hod.
- 15 min
Příprava - 15 min
Vaření - 30 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (17)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavě šedá EY9428E0 Easy Fry Dual XXL horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 EY501815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
60 cl Kokosový krém
3 čl Jemné kari
1 čl Kurkuma
1 Šalotka
10 g Zázvor
1 tyč. Citronová tráva
Sůl, pepř
4 g Steaky z tresky
2 pl. Koriandr
Příprava
Fáze 1 /5
V nádobě smíchejte kokosový krém, koření, šalotku, zázvor a citronovou trávu. Dochuťte solí a pepřem. Rybu vložte do marinády a nechte ji 30 minut marinovat v lednici.
Fáze 2 /5
Marinované rybí steaky vyjměte a vložte je do spotřebiče vybaveného deskou. Zahajte pečení.
Fáze 3 /5
Mezitím dejte marinádu do hrnce a nezapomeňte odstranit šalotku, zázvor a citronovou trávu. Přiveďte k varu a poté marinádu 5 minut redukujte, aby vznikla hladká omáčka. V případě potřeby upravte dochucení.
Fáze 4 /5
Když je ryba hotová, naaranžujte ji na talíře. Rybu položte na talíře a přelijte omáčkou. Podávejte s nasekaným koriandrem.
Fáze 5 /5
Podávejte s kreolskou rýží a ihned si pochutnejte.