Žampiony plněné pecorinem - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Žampiony plněné pecorinem

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 20 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    10 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 4 Žampiony

  • 0.5 Cibule

  • 1 Česnek

  • 25 g Strouhanka

  • 25 g Sýr Pecorino

  • 1.5 sní. Nasekaná petržel

  • 0.5 čl Citrónová kůra

  • Sůl, pepř

  • 0.5 špet. Červené chilli vločky

  • 2 pl. Olivový olej

Příslušenství

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Příprava

Fáze 1 /9

Tento recept vyžaduje víko EXTRA CRISP. Připravte si ingredience.

Fáze 2 /9

Česnek oloupejte a nasekejte.

Fáze 3 /9

Houby zbavte noh a nohy nakrájejte. Do hrnce nalijte 1 lžíci oleje.

Fáze 4 /9

Osmahněte cibuli, česnek a stonky hub. Dejte stranou do misky.

Fáze 5 /9

Přidejte strouhanku, pecorino, petržel, kůru, sůl, pepř a chilli. Promíchejte a dejte stranou.

Fáze 6 /9

Vložte houby do parního košíku a košík vložte do hrnce s 200 ml vody.

Fáze 7 /9

Tlakové vaření: 2 minuty

Fáze 8 /9

Naplňte každou houbu náplní a vložte je do olejem vymazaného hrnce.

Fáze 9 /9

Vypněte Cookeo. Nasaďte víko Extra Crisp. Spusťte funkci grilování č. 2 na 8-10 minut.

  • Extra Crisp

Podobné recepty

Tefal
Tefal
20 min

Plněné žampiony Portobello v pizza stylu

ratings.NaN

Žampiony plněné pecorinem - recept Cookeo | Tefal
Plněné žampiony Portobello v pizza stylu
Tefal
Tefal
1 hod. 41 min

Krevety plněné jogurtovou omáčkou

ratings.NaN

Žampiony plněné pecorinem - recept Cookeo | Tefal
Krevety plněné jogurtovou omáčkou
Tefal
Tefal
36 min

Plněné telecí a kořenová zelenina

ratings.NaN

Žampiony plněné pecorinem - recept Cookeo | Tefal
Plněné telecí a kořenová zelenina
Tefal
Tefal
33 min

Plněné houby s česnekem a petrželkou

ratings.NaN

Žampiony plněné pecorinem - recept Cookeo | Tefal
Plněné houby s česnekem a petrželkou
Tefal
Tefal
1 hod. 20 min

Plněná krůtí roláda s bazalkou a mozzarellou, pečená dýně, žampionové ragú

ratings.NaN

Žampiony plněné pecorinem - recept Cookeo | Tefal
Plněná krůtí roláda s bazalkou a mozzarellou, pečená dýně, žampionové ragú