Čokoládovo-banánový jemný krém
- Celková doba 4 hod. 6 min
- 5 min
Příprava - 1 min
Vaření - 4 hod.
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
1 osoba
5 cl Rostlinné mandlové mléko
80 g Mražený zralý banán
1.5 čl Hořké kakao v prášku
1 čl Arašídové máslo
1 čl Nasekané arašídy
50 g Čerstvý banán
Příslušenství
Cestovní láhev 400 ml Cestovní láhev 700 ml
Příprava
Fáze 1 /5
Kousky banánů dejte do mrazáku na 4 hodiny.
Fáze 2 /5
Připravte si ingredience.
Fáze 3 /5
Nalijte všechny ingredience do přístroje, počínaje mlékem. Drcené arašídy, čokoládu a plátky čerstvého banánu si nechte na ozdobu. Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně.
Fáze 4 /5
Směs nalijte do misek, přidejte několik rozdrcených arašídů, kousky čokolády a plátky banánu a můžete si ihned pochutnat.
Fáze 5 /5
Pokud chcete mít krém tužší, dejte ho do mrazáku, dokud vám nebude vyhovovat jeho konzistence.