Čokoládový krém Ganache - recept Kitchen Machines Touch | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Čokoládový krém Ganache

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 1 hod. 10 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    0 min
  • Chlazení
    1 hod.

Přísady

8 os.

  • 290 g Hořká čokoláda

  • 29 cl Nízkotučná smetana 18%

Příslušenství

  • Flex metla
    Flex metla

Příprava

Fáze 1 /5

Přidejte kousky čokolády do mísy přístroje.

  • 290g Hořká čokoláda

Fáze 2 /5

V hrnci přiveďte k varu smetanu.

  • 29cl Nízkotučná smetana 18%

Fáze 3 /5

Přidejte horkou smetanu do mísy k čokoládě. Nechte 1 minutu, aby se začala rozpouštět.

  • 290g Hořká čokoláda
  • 29cl Nízkotučná smetana 18%

Fáze 4 /5

Jakmile se čokoláda začne rozpouštět, stiskněte "Start".

  • 290g Hořká čokoláda
  • 29cl Nízkotučná smetana 18%
  • Flex metla

Fáze 5 /5

Ganache je hotová, můžete ji použít v jiném receptu nebo ji uchovat v lednici po dobu 3 hodin.