Zapečený French toast
- Celková doba 25 min
- 10 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
2 plá. Vánočka
2 ks Vejce
80 ml Mléko
0.5 lžička Skořice
0.25 lžička Vanilka
1 lžíce Čekankový sirup
Moučkový cukr
Ovoce
2 lžička Řecký jogurt
Příprava
Fáze 1 /6
Vánočku si nakrájejte na kostičky.
Fáze 2 /6
V míse si smíchejte vejce, mléko, vanilku, skořici a čekankový sirup, ať vám vznikne hustší krém.
Fáze 3 /6
Vymažte zapékací misky máslem a vložte do nich kostičky vánočky.
Fáze 4 /6
Celé to pak zalijte připravenou směsí a přidejte nějaké ovoce.
Fáze 5 /6
Dejte péct do fritézy na 15 min, při 170 stupních.
Fáze 6 /6
Zapečený french toast pocukrujte, přidejte lžíci řeckého jogurtu a kousky čerstvého ovoce. A můžete servírovat.
