Sous-vide rajčatový konfit
- Celková doba 1 hod. 45 min
- 15 min
Příprava - 1 hod. 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
2 Čerstvá rajčata
1 Česnek
1 pl. Balzamikový ocet
1 pl. Olivový olej
1 Rozmarýn
1 Tymián
0.5 pl. Čerstvá bazalka
1 pl. Jarní cibulka
Sůl, pepř
Příslušenství
Parní koš
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Do každého sous-vide sáčku na vaření vložte 2 rajčata, ujistěte se, že jsou rovná a nepřekrývají se.
Fáze 3 /7
Rozložte všechny zbývající ingredience, kromě bazalky a cibule. Směs dejte do sous-vide sáčku.
Fáze 4 /7
Do misky nalijte 50 ml vody. Vložte sáčky do parního koše.
Fáze 5 /7
Vařte na v režimu eco vacuum.
Fáze 6 /7
Vyjměte sáčky a otevřete je. Rajčata sceďte, ale šťávu z vaření si nechte.
Fáze 7 /7
Podávejte s bazalkou a jarní cibulkou. Přelijte šťávou z vaření.