Podzimní krupicová kaše
- Celková doba 20 min
- 10 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
2 ks Švestka
0.5 lžíce Cukr
50 ml Voda
250 ml Mléko
1 lžička Med
0.5 lžička Skořice
2.5 lžíce Krupice
1 lžíce Ghí
2 ks Sušenka
Limetka
Příslušenství
Ingenio hrnce a pánve
Příprava
Fáze 1 /4
Ze všeho nejdřív si vypeckujte švestky a nakrájejte je na kostičky.
Fáze 2 /4
Na pánvi Tefal Ingenio nechte rozpustit ghí, přidejte nakrájené švestky, cukr a vodu. Pořádně míchejte a nechte chutě spojit a celou směs zredukovat na rozvar. Poté dejte bokem.
Fáze 3 /4
Do rendlíku Tefal Ingenio nalejte mléko, přidejte krupici, med a skořici a na střední žár míchejte do konzistence, kterou máte rádi. Pro krémovější chuť krupici ještě rozmixujte. Tyčovým mixérem nebo ve stolním mixéru.
Fáze 4 /4
Do hlubokého talíře dejte 1-2 lžíce švestkového rozvaru. Nastrouhejte trochu limetové kůry na vůni. Zalejte krupicovou kaši, podrobte karamelovou sušenkou a máte hotovo.
