Pečené broskve se šlehaným sýrem feta
- Celková doba 28 min
- 15 min
Příprava - 13 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (22)
Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0 Tmavě šedá EY145810 Easy Fry Compact 3l horkovzdušná fritéza Tefal černá Největší duální horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů EY9428E0 Easy Fry Dual XXL Horkovzdušná fritéza s grilem Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Objevte celou řadu Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
200 g Sýr feta
125 g Mascarpone
1 ks Citron
2 ks Broskev
Chléb nebo bageta
Olivový olej
Pepř
Med
Vlašské ořechy
Příprava
Fáze 1 /6
Omyté broskve zbavte pecky a nakrájejte na měsíčky. Vložte jedním řezem dolů do horkovzdušné fritézy, pokapejte olivovým olejem a dejte péct.
Fáze 2 /6
Do nádoby sekáčku vložte feta sýr nakrájený na kostičky a mascarpone. Ochuťte šťávou z citronu a pepřem. Sůl není potřeba, sýr je dost slaný.
Fáze 3 /6
Vše zpracovávejte tak dlouho, dokud nedosáhnete hladké konzistence.
Fáze 4 /6
Opečené broskve nechte chvilku vychladnout.
Fáze 5 /6
Do koše vložte nakrájený chléb nebo bagetu, pokapejte olivovým olejem a dejte péct.
Fáze 6 /6
Na talířek navrstvěte směs s feta sýrem. Přidejte opečené broskve a dochuťte nasekanými vlašskými ořechy a medem.