Patatas bravas
- Celková doba 55 min
- 20 minPříprava 
- 35 minVaření 
- 0 minChlazení 
Přísady
4 os.
- 800 g Brambory 
- 10 cl Rostlinný olej 
- 1 Cibule 
- 2 strou. Česnek 
- 1 dávka Drcená rajčata (400 g) 
- 1 pl. Paprika sladká 
- 1 čl Kajenský pepř 
- Sůl 
- Pepř 
- 2 pl. Nasekaná čerstvá petržel 
Příslušenství
- Ingenio hrnce a pánve 
Příprava
Fáze 1 /5
Oloupejte a nakrájejte brambory na středně velké kostky. Namočte je do studené vody na 10 minut, aby se odstranil přebytečný škrob. Sceďte a osušte.
Fáze 2 /5
Olej zahřejte na pánvi na středním ohni. Čekejte, až se Thermo-Signál úplně zčervená, než začnete opékat ingredience. Přidejte brambory a smažte, dokud nebudou zlatavé a křupavé, asi 20 až 25 minut. Vyjměte a nechte okapat na absorpčním papíru.
Fáze 3 /5
Na stejné pánvi přidejte nasekanou cibuli a mletý česnek. Restujte, dokud nezprůhlední. Přidejte drcená rajčata, papriku, kajenský pepř, sůl a pepř.
Fáze 4 /5
Duste na mírném ohni 10 minut, dokud omáčka nezhoustne.
Fáze 5 /5
Podávejte teplé brambory s přelitou bravas omáčkou. Ozdobte nasekanou čerstvou petrželí.

