Ledové latte z pasty z červených fazolí Azuki
- Celková doba 12 min
- 10 min
Příprava - 2 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (11)
Přísady
2 os.
250 g Vařené červené fazole
100 g Moučkový cukr
300 ml Studené mléko
20 g Kinako prášek
100 g Kostky ledu
1 kopeček Vanilková zmrzlina
Příprava
Fáze 1 /4
Nasypte fazole a cukr do nádoby mixéru. Zavřete víko a mixujte do hladka.
Fáze 2 /4
Těsto dejte do lednice vychladit a vyčistěte mísu mixéru pro další přípravu.
Fáze 3 /4
Chcete-li připravit ledové latte: vraťte čistou mísu do mixéru. Nalijte mléko, Kinako a kostky ledu. Zavřete víko a rozmixujte.
Fáze 4 /4
Sestavení ledového latte: na dno každé sklenice dejte dvě polévkové lžíce pasty z červených fazolí a poté opatrně nalijte latte přes vršek. Na závěr přidejte do každé sklenice kopeček vanilkové zmrzliny.