Křupavá pikantní cizrna
- Celková doba 17 min
- 5 min
Příprava - 12 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
130 g Konzervovaná cizrna
4 pl. Olivový olej
1 čl Sušený česnek
2 čl Uzená paprika
1 čl Mletý kmín
1 pl. Sůl
4 pl. Nasekaný čerstvý koriandr
Příprava
Fáze 1 /6
Cizrnu slijte, propláchněte a osušte.
Fáze 2 /6
Cizrnu, olej, česnek, papriku, kmín a sůl dejte do nádoby. Jemně promíchejte lžící, aby se cizrna směsí dobře obalila.
Fáze 3 /6
Polovinu cizrny vložte do přístroje s mřížkou. Začněte péci.
Fáze 4 /6
Před otevřením nádoby počkejte 30 sekund (cizrna může někdy pukat jako popcorn). Zkontrolujte, zda je dobře upečená.
Fáze 5 /6
Program spusťte znovu s druhou polovinou cizrny.
Fáze 6 /6
Cizrnu podávejte ihned posypanou koriandrem.
