Jehněčí kotletky s citronem, rýží a zeleninou
- Celková doba 35 min
- 20 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
2 strou. Nasekané stroužky česneku
0.5 Bio citron (kůra)
4 pl. Olivový olej
8 Malé jehněčí kotlety
200 g Vařená bílá rýže
50 g Vařený hrášek
50 g Vařené fazole
50 g Vařené mangetout
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /4
Oloupejte a nakrájejte stroužky česneku. Ve velké míse smíchejte citronovou kůru, polovinu olivového oleje se solí a pepřem.
Fáze 2 /4
V této marinádě namočte jehněčí kotlety a nechte 10 minut vstřebat.
Fáze 3 /4
Před přidáním ingrediencí rozpalte pánev na vysokou teplotu a počkejte, dokud Thermo-Signal úplně nezčervená. Vložte jehněčí kotlety do pánve z opékejte každou stranu 2 minuty.
Fáze 4 /4
Rozložte rýži na servírovací talíře, na ně položte jehněčí kotlety a poté zeleninu. Ozdobte citronovou kůrou. Dobrou chuť!