Zdravá quinoa s česnekem, petrželí a houbami
- Celková doba 30 min
- 10 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
2 strou. Česnek
2 Červené cibule
400 g Mixované houby
2 pl. Petržel
45 cl Voda
1 kostka Zeleninový bujón
1 pl. Řepkový olej
200 g Quinoa
Sůl, pepř
2 pl. Strouhaný parmezán
Příslušenství
Rendlík Pánev
Příprava
Fáze 1 /6
Oloupejte a nakrájejte česnek a cibuli. Houby omyjte a nakrájejte na plátky. Petržel opláchněte a nasekejte. Zahřejte vodu v hrnci a rozpusťte v ní zeleninový bujón v kostce.
Fáze 2 /6
Rozehřejte pánev a počkejte, až se Thermo-Signal zcela zbarví do červené barvy. Na řepkovém oleji orestujte cibuli a česnek po dobu 5 minut.
Fáze 3 /6
Přidejte quinou a dobře promíchejte.
Fáze 4 /6
Přidejte vývar na pánev. Vařte na nízkém ohni 20 minut.
Fáze 5 /6
Přidejte houby a vařte, dokud se vývar zcela nevstřebá, přibližně 15 minut.
Fáze 6 /6
Podle chuti osolte a opepřete. Přidejte parmezán a petržel.