Jahodová brioška z Bostocku
- Celková doba 30 min
- 20 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
Cukr
Voda
Vanilkový lusk
Máslo
Vejce
Moučkový cukr
Mandle
Jahody
Příprava
Fáze 1 /5
Briošku nakrájejte na plátky velikosti prstu. Všechny ingredience na sirup dejte do malého hrnce a přiveďte k varu.
Fáze 2 /5
Na krém šlehejte máslo, vejce a cukr v mixéru Tefal Infinymix Pro po dobu 5 minut, aby se cukr rozpustil. Poté vmíchejte mandle.
Fáze 3 /5
Před sestavením pokapejte každou briošku sirupem a potřete smetanou. Jahody nakrájejte na plátky a naaranžujte na smetanu.
Fáze 4 /5
Pečte v horkovzdušné fritéze Tefal Easy Fry Silence na 160 stupňů po dobu 10 minut.
Fáze 5 /5
Ihned podávejte, posypané trochou moučkového cukru a čerstvými jahodami.
