Křupavé rizoto
- Celková doba 55 min
- 10 min
Příprava - 45 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
2 pl. Olivový olej
1 Cibule
320 g Risotto rýže
12 cl Bílé víno
120 cl Zeleninový vývar
20 cl Nízkotučná smetana
40 g Parmazán
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /10
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /10
Vložte lopatku do nádoby.
Fáze 3 /10
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 4 /10
Přidejte cibuli, rýži a sůl. Smažte po dobu 4 minut.
Fáze 5 /10
Přidejte bílé víno a redukujte 1 minutu.
Fáze 6 /10
Přidejte zeleninový vývar.
Fáze 7 /10
Program Rizoto.
Fáze 8 /10
Přidejte smetanu a parmazán a vařte 2 minuty. Dochuťte.
Fáze 9 /10
Manuální režim horkovzdušného fritování.
Fáze 10 /10
Ihned podávejte.