Burger šéfkuchaře
- Celková doba 30 min
- 20 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
2 Cibule
1 hrst Petrželka
600 g Mleté maso
Sůl, pepř
Kmín
4 Bulky
Různé hořčice (dijonská / Dijon / Savora atd.)
Omáčky: Barbecue, kečup, majonéza
1 Avokádo
0.25 Salátová okurka
Kyselé okurky
2 Rajčata
Hlávkový salát
atd.)
Příslušenství
Ingenio hrnce a pánve
Příprava
Fáze 1 /5
Před vařením na sporáku a/nebo v troubě se ujistěte, že jste sejmuli rukojeť Ingenio.
Fáze 2 /5
Oloupejte a nakrájejte cibuli. Opláchněte a nasekejte petrželku.
Fáze 3 /5
Ochuťte maso solí, pepřem, kmínem, cibulí a petrželkou a vytvořte karbanátky.
Fáze 4 /5
Rozpalte pánev a počkejte, až se Thermal-Signal zcela zbarví červeně. Opečte maso a opečte rozpůlené bulky na pánvi.
Fáze 5 /5
Bulky dle chuti ozdobte hořčicí / majonézou / kečupem / barbecue omáčkou a čerstvými ingrediencemi: avokádo / salátová okurka / kyselé okurky / rajčata / hlávkový salát / sýr.