Hovězí tataki - recept Hrnce a pánve | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Hovězí tataki

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 21 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    6 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 250 g Hovězí pave steak

  • 4 pl. Sójová omáčka

  • 4 pl. Saké

  • 4 pl. Arašídový olej

  • 2 strou. Česnek

  • 1 ks Čerstvý zázvor

  • 1 Limetka

  • 2 Mrkev

  • 2 pl. Nasekaný koriandr

  • 1 čl Sezamová semínka

  • Květinová sůl

Příprava

Fáze 1 /7

Nahřejte grilovací pánev na střední teplotu a počkejte, až se Thermo-signal zcela zbarví červeně, než začnete opékat ingredience.

Fáze 2 /7

Opékejte maso po dobu 6 minut ze všech stran, aby získalo barvu. Ihned ho dejte do lednice, aby se zastavilo vaření.

  • 250g Hovězí pave steak

Fáze 3 /7

Mezitím připravte omáčku smícháním všech ingrediencí. Položte opečené maso do marinády a nechte marinovat alespoň 2 hodiny.

  • 250g Hovězí pave steak
  • 4pl. Sójová omáčka
  • 4pl. Saké
  • 4pl. Arašídový olej
  • 2strou. Česnek
  • 1ks Čerstvý zázvor
  • 1 Limetka

Fáze 4 /7

Maso nakrájejte na tenké plátky a položte na talíř.

  • 250g Hovězí pave steak

Fáze 5 /7

Omáčku sceďte do malé nádoby.

Fáze 6 /7

Pokrm ozdobte mrkví, koriandrem a sezamovými semínky.

  • 2 Mrkev
  • 2pl. Nasekaný koriandr
  • 1čl Sezamová semínka

Fáze 7 /7

Ihned podávejte!