Zeleninové ragú
- Celková doba 24 min
- 20 min
Příprava - 4 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
200 g Vařené zelené fazolky
2 Mrkev (mrkve), oloupaná a nakrájená na kostičky
20 Kapustičky, omyté a rozkrojené na půlky
4 Listy bílého hlávkového zelí, omyté a nakrájené na tenko
2 Vodnice, oloupaná a nakrájená na kostičky
120 g Tvrdý sýr, nakrájený na kostičky
600 ml Kuřecí vývar
4 pl. Krutony
2 pl. Máslo
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si přísady.
200g Vařené zelené fazolky 2 Mrkev (mrkve), oloupaná a nakrájená na kostičky 20 Kapustičky, omyté a rozkrojené na půlky 4 Listy bílého hlávkového zelí, omyté a nakrájené na tenko 2 Vodnice, oloupaná a nakrájená na kostičky 120g Tvrdý sýr, nakrájený na kostičky 600ml Kuřecí vývar 4pl. Krutony 2pl. Máslo Sůl, pepř
Fáze 2 /5
Rozpusťte máslo. Přidejte a opečte krutony. Vyjměte z hrnce.
4pl. Krutony 2pl. Máslo
Fáze 3 /5
Vložte do hrnce zeleninu a vývar. Osolte a opepřete.
200g Vařené zelené fazolky 2 Mrkev (mrkve), oloupaná a nakrájená na kostičky 20 Kapustičky, omyté a rozkrojené na půlky 4 Listy bílého hlávkového zelí, omyté a nakrájené na tenko 2 Vodnice, oloupaná a nakrájená na kostičky 600ml Kuřecí vývar Sůl, pepř
Fáze 4 /5
Příprava v tlakovém hrnci: 4 minuty
Fáze 5 /5
Přidejte nakrájený sýr. Rozdělte do misek. Přidejte krutony.
120g Tvrdý sýr, nakrájený na kostičky 4pl. Krutony