Zapečené ječné kroupy s houbami
- Celková doba 40 min
- 20 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
360 g Ječné kroupy
600 g Houby, umyté a nakrájené
90 g Vyloupané vlašské ořechy, na hrubo nakrájené
300 g Seitan nebo uzené tofu
150 g Salát nebo špenátové listy, umyté a nakrájené
750 ml Zeleninový vývar
Sůl, pepř
Tofu
Příprava
Fáze 1 /4
Připravte si přísady.
360g Ječné kroupy 600g Houby, umyté a nakrájené 90g Vyloupané vlašské ořechy, na hrubo nakrájené 300g Seitan nebo uzené tofu 150g Salát nebo špenátové listy, umyté a nakrájené 750ml Zeleninový vývar Sůl, pepř
Fáze 2 /4
Kroupy, vývar, seitan a houby vložte do pekáče. Dochuťte solí a pepřem a zamíchejte. Lístky špenátu nechte nahoře.
360g Ječné kroupy 600g Houby, umyté a nakrájené 300g Seitan nebo uzené tofu 150g Salát nebo špenátové listy, umyté a nakrájené 750ml Zeleninový vývar Sůl, pepř
Fáze 3 /4
Tlakové vaření.
Fáze 4 /4
Přidejte vlašské ořechy a podávejte.
90g Vyloupané vlašské ořechy, na hrubo nakrájené