Zapečené ječné kroupy s houbami - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Zapečené ječné kroupy s houbami

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 40 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    20 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 360 g Ječné kroupy

  • 600 g Houby, umyté a nakrájené

  • 90 g Vyloupané vlašské ořechy, na hrubo nakrájené

  • 300 g Seitan nebo uzené tofu

  • 150 g Salát nebo špenátové listy, umyté a nakrájené

  • 750 ml Zeleninový vývar

  • Sůl, pepř

  • Tofu

Příprava

Fáze 1 /4

Připravte si přísady.

  • 360g Ječné kroupy
  • 600g Houby, umyté a nakrájené
  • 90g Vyloupané vlašské ořechy, na hrubo nakrájené
  • 300g Seitan nebo uzené tofu
  • 150g Salát nebo špenátové listy, umyté a nakrájené
  • 750ml Zeleninový vývar
  • Sůl, pepř

Fáze 2 /4

Kroupy, vývar, seitan a houby vložte do pekáče. Dochuťte solí a pepřem a zamíchejte. Lístky špenátu nechte nahoře.

  • 360g Ječné kroupy
  • 600g Houby, umyté a nakrájené
  • 300g Seitan nebo uzené tofu
  • 150g Salát nebo špenátové listy, umyté a nakrájené
  • 750ml Zeleninový vývar
  • Sůl, pepř

Fáze 3 /4

Tlakové vaření.

Fáze 4 /4

Přidejte vlašské ořechy a podávejte.

  • 90g Vyloupané vlašské ořechy, na hrubo nakrájené

Podobné recepty

Tefal
Tefal
35 min

Kroupové rizoto s kuřecím, pórkem a houbami

ratings.NaN

Zapečené ječné kroupy s houbami - recept Cookeo | Tefal
Kroupové rizoto s kuřecím, pórkem a houbami
Tefal
Tefal
40 min

Francouzský houbový kuba

ratings.NaN

Zapečené ječné kroupy s houbami - recept Cookeo | Tefal
Francouzský houbový kuba